Vil du gerne i gang med at leve sundere, kan det være en rigtig god idé for dig at kaste dig over de nye vaner, når vi kommer til januar.

Find julepynt til juletræet nu.

Tyvstart allerede i julen og kom foran de andre

Hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv, og hvis du gerne vil have en god start foran alle de andre, der også kommer til at starte på et nyt og sundt kapitel i livet i januar måned, kan du jo også vælge at komme i gang med dit sunde liv allerede i december måned. Dermed ikke sagt, at der ikke må være plads til brunede kartofler juleaften, men bare fordi det er december, kan du jo stadig godt spise frugt i stedet for chokolade, når du skal se dagens afsnit af julekalenderen.

Udnyt de gode tilbud i januar til at komme i form

Det gode ved januar er som regel også, at der plejer at komme en masse gode tilbud til dig, der gerne vil i gang med at leve sundere. Der plejer fx at komme fri oprettelse i fitnesscentre, at være tilbud på træningstøj og udstyr og meget andet, som du kan benytte dig af i januar måned. Så vil du fx gerne spare på oprettelsen, hvis du skal i gang med at træne i et center, kan du ofte med fordel vente med at oprette dig til januar, da der her tit kommer gode fordele og tilbud fra centrene.

Er det bare et nytårsforsæt eller en livsstilsændring?

Du skal også beslutte med dig selv, om det nye og sunde liv bare er en del af et nytårsforsæt, som kommer til at gå i vasken som så mange andre nytårsforsæt gør inden for kort tid, eller om det rent faktisk er på tide at gøre noget ved dit liv og lave det om for alvor. Hvis det bare er et nytårsforsæt, kan det være meget sjovt, men det plejer som regel ikke at holde ved. Har du besluttet dig for, at din nye ændring er permanent, er der langt større sandsynlighed for, at det ender med at blive til noget.

Prøv yoga i det nye år

Hvis du ikke ved, hvad du skal kaste dig over i det nye år, kan du jo bl.a. vælge at give yoga et skud. Yoga kan være utroligt godt for hele kroppen, og det kan være med til at give dig en balance og en ro, som du ikke finder med nogen andre former for træning. Har du ikke prøvet at dyrke yoga før, er det bare med at komme i gang og kaste dig ud i det.

Find årets juletræslys her.