Sjove jokes om læger kan skabe latterkramper hos enhver. En patient spørger sin læge, hvordan man undgår at blive glemt. Lægen svarer: Betaler du regningen, så glemmer jeg dig aldrig. Hvad er forskellen på en kirurg og Batman? Batman tager sin maske af, når han er færdig med at arbejde. Hvorfor var lægen så glad? Fordi han passede sit eks-ministerium. Hvad er en kirurgs yndlingssang? Skær det ud og spræng det ud.

Find den perfekte vits til din næste medicinske fest

Ved medicinske fester er det altid en isbryder at have en god vits i ærmet. Man kan løfte stemningen med en humoristisk anekdote om lægegerningen. Hvis du mangler inspiration, så kan du Find sjove doktor-jokes her. En velplaceret vits kan være med til at danne nye forbindelser mellem kolleger. Det er også en fin måde at vise en lettere side af det seriøse medicinstudie.

Lækre læge-jokes til at lyse din dag op

Ved du, hvad man kalder en læge, der reparerer websites? En URL-læge. Hørte du om lægen, der altid var rolig? Han havde altid sin Dashcam – et smart tilbehør til bilen, selv når alt omkring ham var i kaos. Hvorfor gik lægen altid til kunstklasser? For bedre at kunne tegne blod. Hvad sagde skelettet til lægen? Jeg har en knogle at plukke med dig. Min læge fortalte mig at spise mere grønt, så jeg havde en skål med M&M’s.

Udsøgte doktor-jokes til at dele med dine venner

Udsøgte doktor-jokes til at dele med dine venner er sjove og underholdende. De kan hjælpe med at skabe en afslappet atmosfære og bringe smil på alles læber. Så hvorfor ikke få nogle gode grin med dine venner ved at dele disse sjove doktor-jokes? Du kan være sikker på, at de vil sætte pris på dit bidrag til en sjov og humoristisk samtale. Prøv at bruge disse doktor-jokes og skab en god stemning ved næste sociale sammenkomst med dine venner.

Tag en pause og grine med disse underholdende punchlines

Tag en pause og grine med disse underholdende punchlines. Hvad siger en dårlig guitarist? Det er okay, det var alligevel bare en flad tone. Hvorfor var den nye matematikbog så tynd? Fordi den havde mange negative tal. Hvordan får man en vandmelon til at grine? Man fortæller den en melonkomedie. Hvorfor var elefanten på toilettet? Fordi den skulle slå en ri-i-i-i-igeligt stor bums.

Overrask dine kolleger med disse vittige doktor-jokes

Overrask dine kolleger med disse vittige doktor-jokes. 1. Hvad sagde lægen til den utålmodige patient? Du skal tålmodiggøre.. 2. Hvorfor blev lægen en kirurg? Fordi han altid var knivskarp. 3. Hvad sagde den ene nyre til den anden? Vi har en urin-sammenhæng.. 4. Hvorfor skulle skelet-doktoren gå på kursus? Fordi han ville lære at knække tilfælde. 5. Hvad sagde lægen til det magnetiske stetoskop? Du tiltrækker mig mere og mere..

Det bedste udvalg af komiske vittigheder om læger

Her er fem sjove vittigheder om læger: Hvorfor blev tandlægen en golfspiller? Fordi alle hans patienter sagde, at han altid tog for mange huller. Hvad sagde lægen, da patienten ikke kunne stoppe med at synge Woah, livet er smukt? Det ser ud til, at du lider af et alvorligt tilfælde af feelgood-itis. Hvorfor tog kirurgen en guitar med ind i operationsstuen? Fordi der skulle være et stærkt instrument til denne operationskoncert. Hvorfor besluttede lægen at åbne en café? Fordi han ønskede at sætte sit stempel på hjertekaffe. Hvad sagde lægen til patienten, der sagde, at han havde ører af fløde? Vi skal nok få dig afhørt.

De mest populære doktor-jokes, der vil få dig til at grine

Her er fem sjove doktor-jokes, der vil få dig til at grine: 1. Hvad sagde doktoren til patienten, der havde en dårlig joke? Det er sjovt, men det gør ondt i maven af grin. 2. Hvordan fik doktoren patienten til at grine under operationen? Han lavede et sjove ansigtsudtryk bag masken og sagde: Hej, nu er det tid til at tage pusten fra dig – bogstaveligt talt. 3. Hvad sagde doktoren til patienten med en stor næse? Du har altid næse for gode jokes. 4. Hvad var doktorens yndlingsmusikinstrument? En stetoskop. 5. Hvad sagde doktoren til patienten, der sagde, at han havde glemt sin medicin derhjemme? Det er okay, du kan bare tage to næste gang for at indhente.

Find sjov og humor i medicinens verden med disse jokes

Humor kan lyse op i medicinens verden, og disse jokes er perfekte til at finde sjov og latter. 1. Hvorfor kunne ikke skelet’et lide på hospitalet? Fordi det ikke havde nogen organ-iser. 2. Hvad sagde lægen til sin patient med humørsvingninger? Du er lidt ustab-i-le. 3. Hvorfor blev sengen arresteret? Fordi den var involveret i ulovlig sen-ning. 4. Hvad sagde sygeplejersken, da hun så en forvirret patient? Det ser ud til, at du har brug for en dosis af Klar-i-tin. 5. Hvad sagde kirurgen til patienten før operationen? Ro på, det er bare en operation, ikke en superstjen-e.

Spred glæde og grin med disse morsomme doktor-jokes

Spre glæde og grin med disse morsomme doktor-jokes. Hvad kalder man en doktor, der har bestået sin eksamen med topkarakterer? En klogebog. Hvordan får man en doktor til at grine? Man fortæller ham en god vittighed og giver ham et stetoskop. Hvad sagde patienten til doktoren, der var iført en klovnemaske? Doktor, du er bare så morsom – du gør mig helt fri for bekymringer. Hvad sagde doktoren til patienten, der kom ind med en klemme i næsen? Du skal være forsigtig med hvad du stikker i næsen – det kan ende med at blive en stor hæftig oplevelse.